Meezeilen

Zin om lekker het water op te gaan? Dan bent u bij Sailing Veerse meer aan het juiste adres!

Er zijn mogelijkheden om lekker tot rust te komen, actief te zeilen, te leren zeilen, achter de boot te zwemmen, zakelijke lunches te houden, kinderfeestjes te organiseren op een eilandje, romantisch rondvaren en andere groepsuitjes te organiseren.

Voor de fanatieke zeilers is het ook mogelijk het hart op te halen tijdens het Rondje Walcheren! Ook hier heeft u geen ervaring voor nodig, u kunt gewoon lekker meezeilen of actief leren zeilen. Het rondje Walcheren is niet online te boeken wegens de wisselende getijden. Mail daarom naar jolien@sailingveersemeer.nl voor meer informatie.

Er kunnen maximaal 12 personen per boot meezeilen tijdens de (zeilende) rondvaart op het Veerse meer of de Oosterschelde. Indien het er meer zijn komen er schepen bij.

Er is geen zeil ervaring vereist, wel wordt er van de passagiers verwacht dat zij meedoen met het zeilen.

De opstapplaats voor de Lady Blue is box 44, onderaan de Pagter Interieur aan de Kaai 53 in Veere. Heeft u meerdere schepen geboekt? Dan is het verzamelpunt bij het witte bruggetje over de haven van Veere, Bastion 2.

Gratis parkeren kan aan de Veerseweg bij de tennisvereniging. Betaald parkeren (maart t/m oktober) kan bij de Gedempte haven of aan de Kanaalweg Westzijde. De busparkeerplaats is te vinden bij de kruising van Kanaalweg Westzijde.

U kunt nu tot 8 personen de boot Lady Blue online reserveren! Wilt u met meer mensen komen, een arrangement / Rondje Walcheren boeken of er is online geen beschikbaarheid meer op Lady Blue? WIj hebben meer opties dan enkel de Lady Blue! Bel gerust naar (0031)0638896841 of stuur een  e-mail naar jolien@sailingveersemeer,nl.

Kijk nu ook in de prijzenlijst voor de nieuwe activiteiten van Jolie- Outdoor!!

Bekijk de video

 

2,5 uur zeilen over het Veerse meer

Tijdens deze unieke Zeeuwse rondvaart krijgt u een andere kijk op de Zeeuwse wateren en hiermee ziet u Zeeland van een hele andere kant. Zo kunt u een eilandje, de "Haringvreter" bezoeken,  waar u herten kunt spotten, lekker achter de boot hangen, actief meezeilen of lekker ontspannen onder het genot van een lekker een kopje koffie, thee of fris en een typisch Zeeuwse bolus.  U kunt hierbij kiezen of u op een open boot wilt meezeilen of op een groter kajuitzeiljacht. Vanaf minimaal 8 personen is een platbodem ook mogelijk op aanvraag.

6 uur zeilen Veerse meer en Oosterschelde

U stapt in Veere op en wij varen in 2 uur naar de Oosterschelde. Onderweg kunt u de boot een beetje leren kennen en zullen wij door een sluis heengaan. Na de sluis zullen wij een stuk op het mooie, stromende water van de Oosterschelde zeilen! Hierbij is het mogelijk dat wij zeehondjes en bruinvissen spotten! Opstappen in Kortgene is mogelijk tegen betaling(80,- extra).

 • Tijd: 6 uur
 • Prijs: 110,- p.p.
 • Inclusief: Koffie/thee/fris en een bolus
 • Opstapplaats: Box 44 onderaan de Pagter interieur aan Kaai in Veere
 • Opstapen Kortgene: 85,- extra
 • Meenemen: Goed humeur, dichte schoenen (geen zwarte zolen), zwemkleding, regenkleding
 • Vanaf 4 personen

Bekijk de video

Sunsetsail

Sluit de dag fantastisch af met een mooie zonsondergang vanaf het water! Hier kunt u van de rust en de fantastische zonsondergang genieten op het mooie Veerse meer!

 • Tijd: 2,5 uur
 • Prijs: 65,- p.p.
 • Inclusief: Koffie/thee/fris en een bolus
 • Opstapplaats: Box 44 onderaan de Pagter interieur aan Kaai in Veere
 • Meenemen: Goed humeur, dichte schoenen (geen zwarte zolen), zwemkleding, regenkleding
 • Vanaf 2 personen


Rondje Walcheren

Een rondje Walcheren is een unieke ervaring en een zeer goede praktijkoefening voor degene die hun vaarbewijs willen gaan halen!

Het is een tweedaagse zeiltocht waarbij u één nacht aan boord blijft slapen. We varen het Veerse meer af en gaan de Oosterschelde op. Daar gaan we de Zeelandbrug door en overnachten we, afhankelijk van de stroming, in Zierikzee of de Roompot, daar zullen we aan wal gaan dineren. De volgende dag varen wij over de Oosterschelde naar de Oosterscheldekering, waar wij doorheen gaan om de Noordzee op te gaan! We varen langs de hele Walcherse kust om vervolgens de Westerschelde in te gaan om tussen de grote containerschepen naar Vlissingen te varen. Eenmaal in Vlissingen zullen wij de sluis naar het Kanaal door Walcheren pakken om zo via Middelburg naar Veere te varen. Het rondje Walcheren is een actieve minivakantie vol avontuur! Door de vele aspecten van het zeilen die wij tegen gaan komen, is het een unieke kans om echt te leren zeilen! U hoeft niet te kunnen zeilen, maar meehelpen is een vereiste. Een rondje Walcheren kunt u niet online boeken, dit gaat op aanvraag. Mail naar jolien@sailingveersemeer.nl voor meer informatie.

 • Tijd: 2 dagen
 • Prijs: 400,- p.p.
 • Inclusief: Koffie/thee/fris en een bolus, overnachting, ontbijt en lunch
 • Opstapplaats: Box 44 onderaan de Pagter interieur aan Kaai in Veere
 • Meenemen: Goed humeur, dichte schoenen (geen zwarte zolen), zwemkleding, regenkleding
 • Vanaf 2 personen, maximaal 5 personen

 

Bekijk de video  

Bekijk de video

Bekijk de video

 

Contact

Sailing Veerse meer
Wagenaarstraat 29
4351BA Veere

(0031) 0638896841
Winter activiteiten

Winter activiteiten

Geplaatst op: 2022-10-07

Op zoek naar een leuke buiten activiteiten voor in de winter? WIj zijn in de winter t/m april in het weekend nog steeds geopend voor de volgende activiteiten: - Powerkiten - Meezeilen - Zeillessen -...

Lees meer Meer nieuws
26 maart bestaat Sailing Veerse meer 10 jaar!

26 maart bestaat Sailing Veerse meer 10 jaar!

Geplaatst op: 2022-02-04

Whoop! 26 maart 2012 startte ik met mijn fantastisch leuke bedrijf Sailing Veerse meer! Ik startte destijds met de Baby Blue, de boot van mijn ouders waar ik uit eindelijk in de zomers ook op woonde. ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.