Seizoensafsluiting

Schip Ahoii!

Het is weer een mooi seizoen geweest vol nieuwe kansen!

Zo hebben wij de boot verhuurd voor overnachtingen in het voor en na seizoen, dit was even wennen maar liep als een trein. De boot is volgend jaar ook weer boekbaar voor overnachtingen in combinatie met een zeiltocht. Boek wel op tijd want vol=vol!

Ook heeft schipper Pieter dit jaar voor ons gevaren, dat ging super dus hij zal volgend hoogseizoen weer bijspringen.

Hiernaast zijn we tot de conclusie gekomen dat we kanoën met BBQ op een eiland vast gaan opnemen in ons arrangement! Ook hiervoor geldt; Boek op tijd, want er is beperkte beschikbaarheid.

Deze winter zullen we in de weekenden doorvaren met maximaal 8 personen, tot het serieus gaat vriezen. Ook gaan we de hele winter door met powerkiten.

Super badankt voor het mooie seizoen en tot volgend jaar!

 

Met vriendelijke groet,

 

Jolien van Cranenburgh

Eigenaar Sailing Veerse meer

Contact

Sailing Veerse meer
Wagenaarstraat 29
4351BA Veere

(0031) 0638896841
Winter activiteiten

Winter activiteiten

Geplaatst op: 2022-10-07

Op zoek naar een leuke buiten activiteiten voor in de winter? WIj zijn in de winter t/m april in het weekend nog steeds geopend voor de volgende activiteiten: - Powerkiten - Meezeilen - Zeillessen -...

Lees meer Meer nieuws
26 maart bestaat Sailing Veerse meer 10 jaar!

26 maart bestaat Sailing Veerse meer 10 jaar!

Geplaatst op: 2022-02-04

Whoop! 26 maart 2012 startte ik met mijn fantastisch leuke bedrijf Sailing Veerse meer! Ik startte destijds met de Baby Blue, de boot van mijn ouders waar ik uit eindelijk in de zomers ook op woonde. ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.