Overnachten op de Lady Blue in de haven van Veere!

Altijd al eens willen overnachten op een boot?

U kunt nu op de Lady Blue overnachten in de haven van het pittoreske plaatsje Veere!

Totaal kunnen er 5 volwassenen slapen; Een tweepersoonsbed in het vooronder, van de bank/tafel kan er nog een 2 persoonsbed gemaakt worden en er is nog 1 slaapplaats op de bank.

Er is een koelkast aanwezig en u knt gebruik maken van het sanitair van de Jachtclub Veere. Uiteraard valt dit te combineren met een zeiltocht over het mooie Veerse meer.

Inchecken kan  na 18 uur en uitchecken voor 9 uur.

Interesse? Mail info@jolie-outdoor.nl voor meer informatie of kijk op Booking.com voor de beschikbaarheid

 

Contact

Sailing Veerse meer
Wagenaarstraat 29
4351BA Veere

(0031) 0638896841
Winter activiteiten

Winter activiteiten

Geplaatst op: 2022-10-07

Op zoek naar een leuke buiten activiteiten voor in de winter? WIj zijn in de winter in het weekend nog steeds geopend voor de volgende activiteiten: - Powerkiten - Meezeilen - Zeillessen - Personal ...

Lees meer Meer nieuws
26 maart bestaat Sailing Veerse meer 10 jaar!

26 maart bestaat Sailing Veerse meer 10 jaar!

Geplaatst op: 2022-02-04

Whoop! 26 maart 2012 startte ik met mijn fantastisch leuke bedrijf Sailing Veerse meer! Ik startte destijds met de Baby Blue, de boot van mijn ouders waar ik uit eindelijk in de zomers ook op woonde. ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.